Ekran bağımlıları asosyal oluyor

Ekran bağımlıları asosyal oluyor

Aktif Eğitimciler Sendikası(Aktifsen) madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında yürüttüğü ‘Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum’ projesi kapsamında düzenledikleri seminerde konuşan kişisel gelişim uzmanı Halil Ata Bıçakçı, “ekran...

Aktif Eğitimciler Sendikası(Aktifsen) madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında yürüttüğü ‘Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum’ projesi kapsamında düzenledikleri seminerde konuşan kişisel gelişim uzmanı Halil Ata Bıçakçı, “ekran bağımlılığı bireyi asosyal kılıyor. Ekran bağımlısı gençler iletişim sorunu yaşıyor” dedi.

Aktifsen, madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında ‘‘bağımsız Birey Sağlıklı Toplum’ projesini faaliyete soktu. Sendika proje kapsamında madde bağımlılığı riski taşıyan gençler ve ailelerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi. Kişisel gelişim uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı seminerde ekran, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklar konusunda bilgilendirme yaptı.

Seminerde açılış konuşmasını Sendika Şube Başkanı Osman Çakmak yaptı. Hedeflerinin evlatlarımızı, toplumumuzu, geleceğimizi tehdit eden her türlü zararlı bağımlılığı en aza indirmek olduğunu dile getiren Çakmak, bu düşünce kapsamında ‘Genç Beyinler Ölmesin’ sloganı ile ‘Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum Projesinin’ ilk adımını attıklarını ifade etti.

Çakmak, “bugün sizlerin de duyarlılığınız sayesinde amacımız bu mücadelede öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle el ele verip tüm zararlı bağımlılıklara karşı toplumsal bir duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Bu projemiz için davet ettiğimiz Kişisel Gelişim Uzmanı Halil Ata Bıçakçı ve Uzman Dr. Yusuf Coşkun hiç tereddüt etmeden destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN