El Bab'da yaralanan Onbaşı bunu paylaştı

El Bab'da yaralanan Onbaşı bunu paylaştı

Suriye'nin El Bab bölgesinde yaralanan Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli'nin paylaşımı dikkat çekti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin El Bab kentindeki operasyonunda DEAŞ'ın vurduğu iki tanktaki yaralılardan birinin Muğla Ortacalı 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli olduğu ortaya çıktı. Nişanlı olan Dirmilli, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada, saldırıdan sonra sol gözünün görmediğini belirtip, "Çok şükür kol, bacak yerinde duruyor. Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter. Bir an önce iyeleşip, görevime dönmek istiyorum" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki El Bab şehrindeki operasyonu sırasında, DEAŞ'ın tow silahı ile geçen 12 Aralık'ta vurduğu iki leopard tankından birinde bulunan Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli yaralandı. Saldırının ardından helikopterle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilip, tedaviye alındı. Sol gözü görmeyen Dirmilli'nin bunun dışında genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

El Bab'da yaralanan Onbaşı bunu paylaştı

'ÇOK ŞÜKÜR KOL BACAK YERİNDE DURUYOR'

Facebook'taki sayfasında bir paylaşımda bulunan Uzman Onbaşı Dirmilli şunları yazdı:

"Dualarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağolun arıyorsunuz ama telefonlarımı açamıyorum. Başım çok ağrıyor. Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum. Sol gözümün görmemesi dışında hiçbir şeyim yok. Çok şükür kol, bacak yerinde duruyor. Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter. Bir an önce iyeleşip, görevime dönmek istiyorum. Geride kalan arkadaşlarım zor durumda. Gözümü geri kazanmak için birkaç ameliyat olacağım. Şu an yaralarımın iyileşmesini bekliyoruz."

El Bab'da yaralanan Onbaşı bunu paylaştı

DHA