Elazığda 2 Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Elazığda 2 Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

ELAZIĞ il merkezi ile Kovancılar İlçesi'nde meydana gelen 2 trafik kazasında, 1'i astsubay 2 kişi öldü, 1'i polis 4 kişi de yaralandı.Tunceli’ye giden Hasan Asıl yönetimindeki 62 AP 347 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün...

ELAZIĞ il merkezi ile Kovancılar İlçesi'nde meydana gelen 2 trafik kazasında, 1'i astsubay 2 kişi öldü, 1'i polis 4 kişi de yaralandı.

Tunceli’ye giden Hasan Asıl yönetimindeki 62 AP 347 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 30 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Araç hurdaya dönerken, 1 kadın kaza yerinde öldü. Aynı otomobilde bulunan Hasan Asıl, Ebru Yıldırım ve polis memuru Mesut Coşkunçay da yaralandı. Yaralılar kaza ardından bölgeye sevk edilen ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harput Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkinci kaza Kovancılar İlçesi'nde meydana geldi. Bingöl'den Kovancılar yönüne giden Bingöl'de görevli Astsubay Hüseyin Kurt yönetimindeki 80 EV 078 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Keske Biller yönetimindeki 34 TC 1463 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrasında Astsubay Hüseyin Kurt, öldü, Keske Biller de ağır yaralandı. Yaralı Biller, ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

FOTOĞRAFLI