Elazığ’da Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Ve Kitap Yardımı Yapıldı

Elazığ’da Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Ve Kitap Yardımı Yapıldı

Elazığ Goncalar Solmasın Derneği ile özel bir bankanın Yoncalar Kulübü tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında Elazığ’ın Maden ilçesindeki Hazar İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, kırtasiye ve gıda yardımı yapıldı.

- Elazığ Goncalar Solmasın Derneği ile özel bir bankanın Yoncalar Kulübü tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında Elazığ’ın Maden ilçesindeki Hazar İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, kırtasiye ve gıda yardımı yapıldı.

Elazığ Goncalar Solmasın Derneği ile özel bir bankanın Yoncalar Kulübü, ortaklaşa yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ilk olarak Elazığ’ın Maden ilçesi Hazar Kavak köyünde bulunan Hazar İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, kırtasiye ve gıda yardımı yapıldı. Yardım kampanyası kapsamında düzenlenen programa, Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ve ilçedeki mülki amirler katıldı. Programda ilk olarak okul müdürü Murat Kaya, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti. Elazığ Goncalar Solmasın Dernek Başkanı Hacı Ormanoğlu, kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanyaya destek veren özel bankanın Yoncalar Kulübü üyelerinden Serap Tuncer, Elazığ’da çocuklarla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, dernek başkanı Hacı Ormanoğlu’nun başarılı çalışmalarının devamını diledi. Konuşmaların ardından yardım malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

Kampanya ile Palu, Arıcak, Maden, Baskil, Ağın, Sivrice, Keban ilçelerinde bulunan toplam 3 bin öğrenciye yardım götürülmesi hedefleniyor.