Elazığ’da Polisler Öğrencilerle Halay Çekti

Elazığ’da Polisler Öğrencilerle Halay Çekti

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, 'Bugünlerimiz Yarınlarda Saklı Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Proje kapsamında bayan ve erkek olmak üzere toplam 400 öğrenci farklı etkinlik

- Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, 'Bugünlerimiz Yarınlarda Saklı Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Proje kapsamında bayan ve erkek olmak üzere toplam 400 öğrenci farklı etkinliklerde bir araya gelme fırsatı bulacak.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, 'Bugünlerimiz Yarınlarda Saklı Projesi' kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Farklı mahallelerden Fırat Üniversitesi mesire alanına getirilen çocuklar burada hem polislerle hem de yaşıtlarıyla tanışma fırsatı buldu. Müzik eşliğinde keyifli vakit geçiren öğrencilere yemek ve tatlı ikramında da bulundu. Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında yarın da 200 erkek öğrenciye gezi düzenlenecek. Etkinlik kapsamında öğrenciler için çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler dağıtıldı.

Proje kapsamında dezavantajlı mahallelerde yaşayan öğrencilerle farklı mahallelerden öğrencilerin bir araya getirilerek kaynaşması hedefleniyor. Projede ayrıca bundan sonraki dönemlerde de farklı etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin hem farklı kişilerle hem de polislerle tanışması ve kaynaşması amaçlanıyor.