Elazığlı İşadamı, Eski Hostese Tecavüzden Tutuklandı

Elazığlı İşadamı, Eski Hostese Tecavüzden Tutuklandı

ELAZIĞ Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi işadamı Suat K. otel odasında eski hostes E.K.'yı dövüp tecavüz ettiği, otelin güvenlik şefi Turgay...

ELAZIĞ Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi işadamı Suat K. otel odasında eski hostes E.K.'yı dövüp tecavüz ettiği, otelin güvenlik şefi Turgay Ö. de olayı örtbas etmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklandı.

Elazığ'da iş dünyasında yankı uyandıran olay geçen 7 Eylül günü meydana geldi. İşadamı Suat K.'nın 7 aydır tanıştığı arkadaşı eski hostes E.K., iddiaya göre ona sürpriz yapmak için kız arkadaşı B.K.A.'yı da alarak Elazığ'a gitti. Suat K. yanına eski Elazığ Belediyespor Kulübü Başkanı Serkan G.'yi de alarak, dört yıldızlı otelde eski hostes E.K. ve onun kız arkadaşı B.K.A. ile buluşup birlikte yemek yedi. Yemek sırasında Suat K. ile eski hostes E.K. arasında iddiaya göre kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Odasına çıkan iddiaya göre alkolün de etkisiyle sinir krizleri geçiren E.K. ile odasına gelen Suat K. arasında odada kavga çıktı. Araya giden Serkan G., onları yatıştırmaya çalıştı. Bu sırada eski hostes E.K. yüzünden ve burnundan yaralandı.

TECAVÜZ İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLDU

Eski hostes E.K. işadamı Serkan K.'nın kendisine tecavüz ettiğini ve dövdüğünü ileri sürerek otel görevlilerinden yardım istedi, ardından telefonla polisi aradı. Gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülen E.K., verdiği ifadede tecavüz ve dayak iddiasını tekrarladı.

Elazığ'da dövülüp tecavüze uğradığını söyleyen hostes E.K., 11 Eylül günü ise İstanbul'da Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na giderek yeni bir ifade verdi. Elazığ'da verdiği ifadenin doğru olmadığını söyleyen E.K., 7 ay önce tanıştığı işadamı Suat K. ile sevgili olduğunu, dayak ve tecavüz iddialarının gerçek olmadığını söyledi.

Olayla ilgili açılan soruşturmada işadamı Suat K. tecavüz ve hürriyeti tahdit, otel güvenlik şefi Turgay Ö. de olayı örtbas etmeye çalıştığı iddialarıyla tutuklandı. İşadamı Suat K.'nın arkadaşı Serkan G. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı