Elbeyli İlçesi Okuluna Kalem Seti Dağıtımı

Elbeyli İlçesi Okuluna Kalem Seti Dağıtımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü üyeler, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılan adaylardan toplanan kırtasiye ürünlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü üyeler, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılan adaylardan toplanan kırtasiye ürünlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Gençlik Merkezi üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Geri Dönüşüm" projesi kapsamında ÖSYM'nin yapmış olduğu sınavlardan sonra toplanan kalem setlerini sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları Elbeyli İlçesi Ortaokulu öğrencilerine kalem, silgi ve kalem traştan oluşan kalem setlerini dağıttı. Kalem setlerini alan öğrenciler böyle bir proje için Gençlik ve Spor Bakanlığına, Kilis Gençlik Merkezine teşekkür ederek sevinçlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincinin artırılması adına önemli projelere imza atılan Gençlik Merkezleri’nde sınav dönemlerinde ayrı bir heyecan yaşanıyor. ‘Genç Dönüşüm’ ve ‘Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganlarıyla hayata geçen projeler kapsamında Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler, sınavların ardından çöpe gitmesi muhtemel kalem setlerini toplayarak ilçeye bağlı mahallelerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderiyor. Bizlerde bu projenin Kilis ayağını yürüttük” dedi.

Arkaltı, 27 ve 28 Eylül 2014 tarihlerinde 2 gün olarak gerçekleştirilen KPSS sonrasında gönüllü gençlerimiz okul çıkışlarında stant açtı ve kalem setlerini kutuda topladıklarını ifade ederek, “ Kalem setleri Elbeyli İlçemizdeki öğrencilere ulaştırıldı. Eğitim gören öğrencilerin eğitim hayatına küçük de olsa katkı sağlamak amacıyla ve gençlerimizdeki paylaşma duygusunu arttırmak amacıyla düzenlediğimiz bu projeye katılan Gençlik Merkezi Liderlerine Gönüllü Gençlere ve KPSS(Memurluk Sınavına)giren ve bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

ELBEYLİ İLÇESİ OKULUNA KALEM SETİ DAĞITIMI

ELBEYLİ İLÇESİ OKULUNA KALEM SETİ DAĞITIMI

ELBEYLİ İLÇESİ OKULUNA KALEM SETİ DAĞITIMI