- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 12 °C
Ele geçirilmeseydi Mersin kana bulanacaktı
Mersin'de, terör örgütünün patlayıcı imal etmekte kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda el yapımı 27 bomba ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcıların görüntüleri basın mensuplarına verildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın silahlı eyleme başlama yıldönümü olan 15 Şubat öncesi ortalığı kana bulamak isteyen terör örgütü yandaşlarını yakalamak için çalışma yaptı. Bu kapsamda alınan bir ihbarı değerlendiren ekipler, Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi 6064 Sokak ile 6035 Sokağın kesiştiği yerde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda ise kola kutularına yapılmış ve çivilerle güçlendirilmiş el yapımı 27 bomba ele geçirildi. Bombaların görüntüleri basın mensuplarına verildi.
Görüntülerdeki kola kutularına yapılmış bombalar dikkat çekti. Bombaların, ele geçmediği takdirde çok büyük zarar verebileceği belirtildi. Polis, evi kiraladığı iddia edilen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
CİHAN
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- AK Parti'de istifa sesleri !
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Cem Uzan değil mi o ?
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
- Bonomo: ''Başarmazsam Azeriyim'
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.