Elektronik temalı çocuk oyun grupları Beylikdüzü’nde…

Elektronik temalı çocuk oyun grupları Beylikdüzü’nde…

Beylikdüzü’nde çocuklar ve yetişkinler için rahatlıkla sosyalleşebilecekleri alanlar hızla artıyor.

Park ve bahçeleri ile kent estetiğini sağlayan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu kez elektronik oyuncaklarla kurdukları temalı çocuk oyun grupları ile miniklere eğlence vadediyor. Müdürlük bugüne kadar ilçe genelinde 32 adet çocuk oyun grubu ve 23 grup fitness aleti montajı gerçekleştirdi. 2015 yılı boyunca toplam 60 adet çocuk oyun grubu ve 40 grup fitness aleti montajı daha yapacak.

Son 1 yılda 32 adet çocuk oyun grubu ve 23 grup fitness aleti montajı yapan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, elektronik, kauçuk, hayvan figürlü macera parkı temalı çocuk oyun grupları ile miniklerin yeni gözde noktaları haline gelecek.

Çocuklar Çok Eğlenecek!

Temalı çocuk oyun grupları olarak en son Basın Doğa Parkı’nda elektronik çocuk oyun grubu ve Sezen Aksu Parkı’nda kauçuk hayvan figürlü oyun grubu montajı yapıldı.

Her gün gelişen Beylikdüzü’nde ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, modern kent yapısına uygun kent mobilyaları montajı yapmaya devam ediyor.

Muhtelif yerlerde tamir veya değiştirme işlemleri yapılırken, çocuk oyun grubu ve fitness aletleri bulunmayan park ve yeşil alanlara da yeni oyun grupları ve fitness aletleri kuruluyor. Sosyal donatıların ön plana çıktığı çocukların ve yetişkinlerin keyifle vakit geçirebileceği, enerjilerini atabilecekleri alanlar oluşturuluyor. Sporun ilçe yaşamında daha çok yer almasını isteyen Beylikdüzü Belediyesi, Belediye Çamlık ve Çamlık Caddesi üzeri koruluklardaki yürüyüş parkurlarında bulunan spor aletlerini eğitmen gözetimi ile daha bilinçli yapma imkanı da sunuyor.