Eli sopalı E-5 timi

Eli sopalı E-5 timi

İstanbul E-5'te çekilen bu görüntüler olay oldu...

Görüntüler, İstanbul'un can damarı, E-5 Karayolunun Bakırköy mevkiinde seyreden bir sürücünün cep telefonu kamerasından.

Aksaray istikameti, dün öğle saatleri... Ellerinde sopalar bulunan 4 kişi, yolun sol şeridinde duran bir aracın etrafında... Aralarından biri arka koltukta oturan kişiyi darp ediyor, biri araca vuruyor. Amaçlarını anlamak için duraksayan sürücüleri de tehdit ediyor.

Bu anlarda siren sesleri de duyuluyor. Daha sonra eli sopalı kişiler yolda koşarak kaçmaya başlıyor. Bu anlar da bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydediliyor. Seyir halindeki araçtan görüntüyü çeken kişinin sürücüye, "Dur dur adamı öldürüyorlar, böyle olmaz" dediği duyuluyor.

SEYYAR PİLAVCILAR ÇIKTI

İstanbul'un göbeğinde E-5 Karayolunun Bakırköy mevkiinde ellerinde sopalarla dehşet saçan kişilerin seyyar pilav satıcıları olduğu, saldırının hedefinde de Belediye Zabıta ekipleri olduğu ortaya çıktı.

Önceki gün meydana gelen olay sonrası harekete geçen Bakırköy Emniyet Müdürlüğüekipleri Büyükşehir Zabıta Ekiplerine saldıran bu kişilerin kimliğini belirledi ve gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen 3 saldırgan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

BELEDİYE : 8 PERSONELİMİZ BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden  "Zabıta'ya hain saldırı" başlığıyla yapılan açıklamada  8 zabıta personelinin görevleri sırasında seyyar satıcıların bıçaklı saldırısına uğradığı duyuruldu. Ağır şekilde darp edildikleri belirtilen personelden 2'sinin hastanede tedavi altına alındığı, diğerlerinin tedavilerinin ayakta yapıldığı açıklandı.