Elif gerçeği öğrenecek mi?

Elif gerçeği öğrenecek mi?

Star Tv'nin heyecanla takip edilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni bölümde izleyenleri neler bekliyor?

Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır. Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 

Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 

Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. 

Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.