Elleri bağlı bir şekilde ölü bulundu.

Elleri bağlı bir şekilde ölü bulundu.

Yozgat'ta Afgan bir genç el ve ayakları bağlı bir şekilde ölü bulundu.

Yozgat'ta, Afganistan uyruklu 20 yaşlarında olduğu belirlenen bir kişi, el ve ayakları bağlanmış, üzerine de ev eşyaları yığılmış halde, kaldığı evde ölü bulundu.

Yozgat şehir merkezi Mutafoğlu Mahallesi, Akgül Sokak'ta bulunan bir evden koku geldiğini fark eden mahalle sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis yaptığı araştırmada, evde kiracı olarak oturan kişinin bir haftadır evine girip çıkmadığı bilgisine ulaştı. Evin kapısı kırılarak içeri giren polis ve sağlık ekipleri, Afganistan uyruklu olduğu öne sürülen ve elleri ile ayakları bağlı, üzerine ev eşyaları yığılmış halde 20 yaşlarında bir erkeğin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından çürümeye başlamış olan ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın olduğu evin sahibi Mahi Zafer adlı kadın, kiracısından yaklaşık bir haftadır haber alamadıklarını söyledi. Kiraya verdikleri evden kötü kokuların geldiğini ifade eden Zafer, "Evimizi genç bir çocuğa kiraya verdik. Bize mülteci olduğunu söyledi. Ama aslen nereli olduğunu bilmiyoruz. Yaklaşık bir haftadır da kiracıdan haber alamıyorduk. Eşime eve bir bakalım dedim. Evden kötü kokuların gelmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdik" dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.