Emekli başkomiser ve eşinin feci sonu !

Emekli başkomiser ve eşinin feci sonu !

Aydın'da TIR'la çarpışan otomobilin sürücüsü emekli başkomiser ve eşi hayatını kaybetti.

Aydın'da kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü emekli başkomiser Ali Aydoğan ile eşi Nurhayat Aydoğan hayatını kaybetti. Aydoğan çiftinin Denizli'den Aydın'ın Didim İlçesi'ne tatile gitmek için yola çıktığı belirtildi.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu Serçeköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Denizli'den eşi Nurhayat Aydoğan ile birlikte Aydın'ın Didim İlçesi'ne tatile gitmek için yola çıkan emekli başkomiser Ali Aydoğan yönetimindeki 20 ZA 441 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Aşırı hızlı olduğu belirtilen ve karşı şeride geçen araç, yol yapım çalışması için B Tipi asfalt malzemesi taşıyan 30 yaşındaki İbrahim Doğan yönetimindeki 09 JM 664 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada, şarampole yuvarlanıp taklalar attıktan sonra incir ağacına çarparak durabilen otomobildeki Ali Aydoğan ile eşi hayatını kaybetti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çiftin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

'KAÇACAK YERİM YOKTU"

Kazayı yara almadan atlatan TIR şoförü İbrahim Doğan "Otomobil bir anda önümde belirdi. Fren yapmama fırsat kalmadan bana çarpıp şarampole uçtu. Ne olduğunu anlayamadım" dedi.

Bu arada, yetkililer tarafından anne ve babasının ölüm haberi kendisine verilen Aydoğan çiftinin kızları Zerrin Aydoğan'ın sinir krizi geçirdiği belirtildi.

DHA