Emniyet Müdürlüğünden Ölen Sırp Taraftarla İlgili Açıklama

Emniyet Müdürlüğünden Ölen Sırp Taraftarla İlgili Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sırp taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızıl Yıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde,...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sırp taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızıl Yıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, Sırbistan uyruklu Marko İvkoviç isimli taraftarın hayatını kaybettiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.


Açıklamada şöyle denildi:


"21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır.


Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."