Emniyete saldıran PKK'lılar öldürüldü, 1 de şehit var !

Emniyete saldıran PKK'lılar öldürüldü, 1 de şehit var !

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'nın emniyet binasına düzenlediği saldırıda 1 polis şehit olurken, 2 polis memuru da yaralandı.

Tunceli’nin Nazimiye İlçesi’nde PKK’lı kalabalık bir grup İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Polisler terör saldırısına anında karşılık verdi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'nın emniyet binasına düzenlediği saldırıda 1 polis şehit olurken, 2 polis memuru da yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi ile çıkan çatışmada 2 PKK'lı da etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sularında Nazımiye ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği'ne PKK'lı bir grup tarafından iki ayrı noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Saldırıda emniyet binası önünde nöbet tutan 1'i ağır olmak üzere 3 polis yaralandı. Güvenlik güçleri saldırıya anında karşılık verirken, çıkan çatışmada 2 PKK'lı da öldürüldü. Ağır yaralı polis memuru, helikopterle kaldırıldığı Elazığ Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırı nedeniyle Emniyet Amirliği'nde yangın çıkarken, zaman zaman silah sesleri gelmeye devam ediyor. Öte yandan Kobra helikopterler saldırıyı düzenleyen PKK'lı grubun bulunduğu alanları havadan bombalarken, ilçede güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

Kaynak: İHA