Emre Altuğ ayrılığı için ilk kez konuştu

Emre Altuğ ayrılığı için ilk kez konuştu

Sürpriz bir kararla eşi Çağla Şıkel'den boşandan Emre Altuğ ilk kez Aramızda Kalmasın 'dan Salih Keçeci'ye konuştu.

İşte Emre Altuğ’un sözleri: Ayrılığımızın Kerem Tunçeri ile alakası yok. Bu bizi üzen bir durumdur. Sevgili Kerem ve diğerleri bir kaç yaz birlikte olduğumuz insanlar. O fotoğraf ibizim sahibi olduğumuz otelin kulübünde çekilmiş bir fotoğraf. Benim de içinde olduğum fotoğrafı ‘işte ispatı’ diye kullanmaları çok hayret verici bir şey. Çağla da kendi programında ifade etti. Ben böyle bir şeye hiç ihtimal vermedim.

Böyle bir şey olması söz konusu değil… Şimdi de, sonra da… Ne ben ne de Çağla haysiyet yoksunu tavra girmeyiz. İlerleyen zamanlarda göreceksiniz, bu dedikoduyu üreten insanlar için hukuki olarak yapabileceğimiz her şeyi yapacağız. Genç olsak bu iddialara göğüs gerebilirdik. Ancak yaşadıklarımız, yaşımız ve iki çocuğumuz bunlara boyun eğme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Kendimiz için hiçbir şey istemedik. Söz konusu çocuklarımız olursa dünyayı durdururuz.

Canlı yayında yaşananlar talihsiz bir kazaydı ama herkesin başına gelebilecek bir kazaydı. Çağla’nın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Sabah 07.00′da uyanıp, 07,30′da evden çıkan bir insan.  Her şeyden önce profesyonel olarak çok büyük haksızlık. Çağla çok güzel bir cevap verdi.

KALBİM DE AĞLADI GÖZLERİM DE…

‘Size beğendiremediğim göğüslerimle iki çocuk emzirdim’ dedi. Bunun üzerine bir şey söylenemez herhalde.Biz son ana kadar evliliğimizi kurtarma çabasındaydık. İlk ve son kez söylüyorum. Bizim farkına varamadığımız bir şekilde aşkımız bitti ve ayrıldık. Kalbim de ağladı, gözlerim de ağladı…

Artık bu duruma alışma sürecindeyim. Üzerinden zaman geçtiği için sakin olmaya çalışıyorum.  Sevgimizi, saygımızı bitirmemek adına ayrıldık. Eğer çocuklarımız olmasaydı kanlı bıçaklı olana kadar devam ettirirdik. 7 senesi evli 10 senelik ilişkimiz, yaşadığımız muhteşem anlar ve iki çocuğumuz bu dedikodu ve haksızlıkları hak etmiyor. Ailemiz ve çocuklarımız için yaşayan insanlarız bunu herkes böyle bilsin.