''En iyi hediyeler'' Sevgi Günü’ne hazır

''En iyi hediyeler'' Sevgi Günü’ne hazır

Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne "en iyi hediyeler" sloganıyla hazır

Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi “ Sevdikleriniz için en ‘iyi’ hediyeler!” sloganıyla yola çıkarak, hediye arayışında olanlar için lösemili çocukların anneleri tarafından sevgiyle üretilmiş hediye seçenekleriyle Sevgi Günü’ne hazır.

Herkesin aklına gelen “Bu sene ne hediye alsam?” sorusunun çok renkli bir alternatifi var. LSV Dükkan, lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençlerin ürettiği birbirinden renkli ve doğal ürünleri sevdiklerine alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beğenisine sunuyor. Üstelik ürünlerin tüm gelirinin lösemili çocukların tedavisinde kullanıldığını bilmek hediyelerin değerini daha da anlamlı kılıyor.

7-118.jpg6-177.jpg

İyiliğin lezzete dönüştüğü, tamamen katkısız el emeği kurabiye ve çikolatalar, doğa dostu malzemelerden üretilen bebekler ve oyuncaklar, kalp desenli çantalar, sevimli ve eğlenceli tasarımlarla konforu bir arada sunan yumuşacık yastıklar, seramik süsler ve birbirini sevenlere özel kupalar bu hediyelerden sadece bir kısmı.

Sizler de bu özel günde sevdiklerinizi LSV Dükkân ürünleri ile mutlu edin; hem çocukları yaşatın, hem iyiliği çoğaltın.

5-(1)-001.jpg4-(1)-003.jpg

Hediye seçenekleri için www.lsvdukkan.com’u ziyaret ederek internet üzerinden sipariş verebilir, Avm’lerde açılacak stantlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

2-(1)-006.jpg3-(1)-004.jpg