• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
OYLAR AÇIKLANIYOR ! EUROVISION'DAN CANLI
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Engin milli olur mu ?

Engin milli olur mu ?
Baytar’ın A Milli Takım’a kadar yükselip yükselemeyeceği şu an için ‘muamma’ gözüküyor.
07 Şubat 2012 Salı 09:55

Ay-Yıldızlı ekibin hocası, Belediye’yi çalıştırırken “Böyle oyuncuları ayağa kaldırmamak lazım” diyerek sert tepki göstermişti. Bu durum, G.Antep sınavında galibiyet golünün asistini yaparak maça damgasını vuran Galatasaraylı yıldız için akıllara “Acaba görmezden mi gelinecek?” sorusunu getirdi

G.Saray’da adeta yeniden doğan Engin Baytar’ın A Milli Takım’a kadar yükselip yükselemeyeceği şu an için ‘muamma’ gözüküyor. Zira Ay-Yıldızlı ekibin yeni teknik patronu Abdullah Avcı ile Engin Baytar arasında geçmişten gelen bir tatsızlık bulunuyor.

Trabzonspor’un 3 Şubat’ta İstanbul BŞB ile oynadığı ve 1-1’lik skorla sona eren Türkiye Kupası karşılaşması oldukça sert geçmiş, Tum ile Engin Baytar arasındaki tartışma sinirleri germişti. Avcı maç sonrası ilk kez bir futbolcuyu hedef alarak “Engin gibi oyuncuları ayağa kaldırmamak lazım. Allah bana böyle oyuncularla çalışmayı nasip etmesin. Rakibi provoke ediyor, yaptığı hareketlerle oyuncuları rakip taraftarın önüne atıyor. Hakemlerin böyle oyunculara çok dikkat etmesi lazım. Oyunu güzelleştirmek, Türk futboluna bir şeyler katmak adına bazı şeyleri ayırt etmek lazım” ifadelerini kullanmıştı.

İkili arasındaki sürtüşme, 11 Şubat 2010’da yapılan rövanş karşılaşmasına da taşınmış, Engin oyundan çıkarken Avcı’ya sert bir bakış fırlatmış, genç teknik adam buna tepki gösterince Trabzonlu oyuncu üzerine yürümeye çalışmıştı. Kulübedeki arkadaşları Engin’i engelleyip soyunma odasına götürmüştü. Yaşananların ardından Avcı’nın Sarı- Kırmızılı takımda form grafiğini arttıran ve Gaziantep maçında sakat sakat oynamasına rağmen verdiği asistle galibiyetin mimarı olan Engin Baytar’la ilgili Milli Takım’a yönelik tavrı merak ediliyor. Kasımpaşalı olan Avcı, Engin bu performansını sürdürse dahi önceki sözleri nedeniyle inat mı eder, yoksa formayı hak eden kişiye veren kişiliği nedeniyle 29’luk asi yıldızı af mı eder, bunu zaman göstereceğe benziyor.

Not: Engin Baytar, 9 Şubat 2011’deki Güney Kore ve 17 Kasım 2010’da yapılan Hollanda maçlarında A Milli Takım forması giydi.

TRABZON ABDULLAH AVCI’YI KINAMIŞTI

3 Şubat 2010’daki maç sonrası Avcı’ya, Trabzonspor’dan da tepki gelmişti. Resmi siteden “Engin, sahada yaşanan gergin ortamın sorumlusu olmadığı gibi aksine zaman zaman mağdur pozisyonuna düşmüştür. Bir teknik adamın bir rakip futbolcusunu hedef almasını şiddetle kınıyoruz. Avcı’nın, üstelik milli takım teknik direktörlülüğü için adının geçtiği günlerde verdiği bu görüntü maalesef sportif anlayışla bağdaşmamaktadır. Bu vesileyle kendisini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz” açıklaması yapılmıştı. Genel Sekreter Hasan Yener de “Bu sözler Abdullah Avcı’ya hiç yakışmadı’’ ifadelerini kullanmıştı. (Habertürk)

738
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 1 yorum yapıldı.
  • saçmamisafir07 Şubat 2012 Salı 10:26

    1 maçta asist yapmışta milli olurmuymuş, böle saçma haber olmaz. Sayın Abdullah Avcı bu tür oyuncuları çağırmaz kanısındayım..

    BeğendimBeğenmedim
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim