Epilasyonda Kalbi Duran Genç Kız Toprağa Verildi

Epilasyonda Kalbi Duran Genç Kız Toprağa Verildi

ANKARA'da, özel bir merkezde lazer operasyonu sırasında fenalaşınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 31 yaşındaki Tülay Kızılboğa'nın cenazesi Antalya'da toprağa verildi.Ankara'daki özel bir güzellik kliniğine giden ve lazer...

ANKARA'da, özel bir merkezde lazer operasyonu sırasında fenalaşınca kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 31 yaşındaki Tülay Kızılboğa'nın cenazesi Antalya'da toprağa verildi.

Ankara'daki özel bir güzellik kliniğine giden ve lazer epilasyon işlemi sırasında fenalaşarak kalbi duran Tülay Kızılboğa, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç günlük yaşam mücadelesini kaybeden Kızılboğa'nın ailesi, ölümün genel anestezi uygulanmasından kaynaklandığını iddia ederek şikayetçi oldu. Ailenin suçladığı Dr. Oğuz K. ise "Lazer epilasyonda genel anestezi uygulanmaz, Kızılboğa'ya da uygulanmadı" dedi. Cumhuriyet Savcılığı, şüpheli ölüm üzerine soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından genç kızın cenazesi bu sabah uçakla memleketi Antalya'ya getirildi.

Yakınları tarafından havalimanından alınan Kızılboğa için ilk tören Cemevi'nde düzenlendi. Törenin ardından Altınova Sinan Mahallesi'nde bulunan mezarlığa getirilen Tülay Kızılboğa'nın cenazesi burada Alevi dedesi Ali Ünsal'ın ettiği dualar eşliğinde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Yakınları, cenazenin defnedilmesi sırasında güçlükle ayakta durdu.

FOTOĞRAFLI

EPİLASYONDA KALBİ DURAN GENÇ KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

EPİLASYONDA KALBİ DURAN GENÇ KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

EPİLASYONDA KALBİ DURAN GENÇ KIZ TOPRAĞA VERİLDİ