Erbakan'dan ilginç yorum !

Erbakan'dan ilginç yorum !

Necmettin Erbakan cuma namazı sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’ndeki yazlığında dinlenen Necmettin Erbakan, Ayvalıburun Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrasında, bahçedeki kameriyede oturup geleneksel sohbetini gerçekleştirdi. Erbakan, mevcut dünya düzeninin Yahudilerin kontrolünde olduğunu ve bu düzenin yıkılıp yerine adil düzenin kurulması gerektiğini söyledi.

Irkçı emperyalizmin 350 yıldır bütün insanlığı sömürdüğünü vurgulayan Erbakan, “Siyonizm oynadığı üç kağıt oyunlarıyla bütün insanlığı soyuyor. Osmanlı durduruldu ve Siyonizmin hakimiyeti başladı. Şimdi biz tarihi, aslolan yoluna sokmanın mücadelesini veriyoruz. Faizci kapitalist sistem yıkılacak ve yeni adil bir düzen gelecek. Üç kağıt ekonomisi ile dünyayı dolandırıyorlar. Yeşil dolar, Sarı Amerikan tahvili ve Beyaz Merkez Bankası kâğıtları ile 20 trilyon dolar Amerika’nın elinde. Yeşil, Sarı ve Beyaz kağıtlarla üçkağıtçılık yapıyorlar. Dünya bu kapitalistlere çalışıyor. Efendim şimdi ben hacca gideceğim. Bir Türk uçağı ile gideceğim ki, param Türkiye'de kalsın. Sen öyle zannediyorsun. Türk uçağına biniyorsun. Türk uçağı havalanıyor. Uçmak için ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı) üyesi olması gerekiyor. ICOO, Rockefeller denilen Yahudinin kuruluşu. Bilet parasının yüzde dokuzunu vermezsen üye olamazsın. Dünyada kim nereden nereye gidiyorsa, yüzde dokuz yahudiye ödüyor, ondan sonra bir yerden bir yere gidiyor. ‘Efendim, ben Yahudiye para ödemek istemiyorum. Onun için hacca gemiyle gideceğim' dese, geminin açık denizlere açılması için loyd almak gerekiyor. Loydun yüzde dokuzu da Yahudiye veriliyor. Bu loyd hakkı da yahudinindir” diye konuştu.

“ŞİMDİ ONU KARIŞTIRMAYIN”


Basın mensuplarının Numan Kurtulmuş'un yeniden başkanlığa seçildiği olaylı Saadet Partisi kongresinin ardından yaşanan gelişmelerle ilgili sorularını yanıtsız bırakan Erbakan, “Müberek Ramazan'dayız. Güzel bir Ramazan kucaklaşması yaptık. Şimdi onu bunu karıştırmayın” dedi.

'EVET OYU VERECEĞİM'

Erbakan, 12 Eylül referandumunda kullanacağı oyun rengi konusundaki soruya ise “Evet kullanacağız” karşılığını verdi.

OĞLU İLK KEZ YANINDA

Ayrıca, Erbakan’ın önceki yıllardaki konuşmaları sırasında yanında bulunmayan oğlu Fatih Erbakan'ın da bu kez babasının konuştuğu masaya oturması dikkati çekti. Erbakan, daha sonra dinlenmek için korumaları eşliğinde yazlığına döndü.

Vatan