Erdemli’de Gülşen’li Zafer Kutlaması

Erdemli’de Gülşen’li Zafer Kutlaması

Erdemli Belediyesi tarafından Hacıalanı Yaylası’nda düzenlenen Geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Gülşen, Erdemlilileri coşturdu.

- Erdemli Belediyesi tarafından Hacıalanı Yaylası’nda düzenlenen Geleneksel 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alan ünlü sanatçı Gülşen, Erdemlilileri coşturdu.

Konser öncesinde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi tanıtmak ve geliştirmek zorunda olduklarını söyledi.

Erdemli’nin tanıtımının yapılmadan Erdemli’yi geliştirmenin mümkün olmayacağını ifade eden Başkan Tollu, “Biz bu yaylalarımızı tanıtıyoruz ki Erdemli’de yaylalarımız gelişsin. Hacıalanı Yaylası’nın bu tanıtımlarla son 5 yılda kat ettiği mesafeyi sorsak, herkes bu ciddi mesafeyi fark edecektir. 30 Ağustos programlarını vesile kılarak düzenlediğimiz programlarla hem insanlarımızı birarada tutuyoruz, hem de Erdemli’nin merkezini ve yaylalarını dünyaya tanıtma gayreti içinde oluyoruz” dedi.

İlçenin hızlı gelişimine de değinen Başkan Tollu, “Bu tanıtımın neticesindedir ki Allah’a binlerce şükürler olsun, Mersin istatistiklerine göre Erdemli Mersin’in en hızlı büyüyen ilçesi konumunda. İnşallah biz çalışma arkadaşlarımızla, belediye meclis üyelerimizle sizin gibi Erdemlimizin vefakar, cefakar, kadirşinas insanlarıyla el ele günül günüle vererek Erdemlimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gayretimiz sürüyor. Erdemli’mizin eksiklerini bir bir tamamlayarak, herkesin gurur duyduğu, herkesin övündüğü, yaşamaktan haz duyduğu bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından da ünlü pop sanatçısı Gülşen sahne aldı.

Ünlü Sanatçıya Türk Bayrağı ve Yörük yaşantısını konu edilen bir tablo hediye eden başkan Tollu, “Böylesine anlamlı bir günde Erdemlimizi şereflendirdiğiniz çok teşekkür ediyorum. Erdemli insanı gördüğünüz gibi 30 Ağustos’a kenetlenmiş durumda. Bizde bu anlamlı güne yakışanı yapmaya gayret edeceğiz. Erdemlili insanlarımızın tamamı vatan sevgisi, bayrak sevgisiyle dolu insanlar. Bu tür hasletlerimiz Erdemli’de üst seviyede. Bu hasletlerimizi daha da taçlandırmak adına sizin gibi ülkemize mal olmuş, dünyaya mal olmuş değerli sanatçılarımızla insanlarımızı biraraya getiriyoruz. Hoşgeldiniz, iyi ki geldiniz” dedi.

“İyi ki bizde buradayız” diyen sanatçı Gülşen, kendisine hediye edilen Türk bayrağını alarak, “En güzel hediye, daha güzel ne olabilir ki” dedi.

“Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz” diyen Gülşen yaklaşık 1 saat kaldığı sahnede en sevilen eski ve yeni parçalarıyla meydanı dolduran kalabalığı adeta coşturdu.