Erdoğan Adnan Oktar'ı neden aradı ?

Erdoğan Adnan Oktar'ı neden aradı ?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la atışma yaşayan Adnan Oktar, Başbakan Erdoğan'ın kendisini aradığını söyledi.

Adnan Oktar sahibi olduğu kanalda ilginç bir bilgi paylaştı. Yayında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kendisini aradığını söyleyen Oktar, kendisinden Şeyh Nazım Kıbrısi’nin telefon numarasını istediğini dile getirdi. Oktar yayında şu ifadeleri kullandı:

Başbakanımız Tayyip Hocam, aslan başbakanımız bizden şeyhimizin telefon numarasını istedi, şeyhimizle görüşmek üzere. Bizde şeyhimizin telefonu numarasını verdik.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanına Oktar, yaşananların devamını da anlattı. Erdoğan’ın Şeyh Bahattin’i aradığını kaydeden Adnan Oktar, Erdoğan’ın Şeyh Bahattin’e “Ne gerekirse yapmaya hazırız, kendisi bizim şeyhimiz, biz şeyhimizi çok severiz’ dediğini öne sürdü. Oktar Şeyh Bahattin’den aldığı bilgiler yalnızca bununla sınırlı da değil. Erdoğan’ın bir süredir akciğer rahatsızlığı yaşayan Şeyh Nazım Kıbrısi için devletin imkanlarını seferber ettiğini, ambulans uçağı tahsis ettiğini ve hastane masraflarını da yine devletin karşılayacağını kaydetti. Oktar son olarak Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da Kıbrısi’yi çok sevdiğini ve ziyaretine de gittiğini belirtti.

MÜRİTLERİNDEN TEŞEKKÜR TWEETİ

Diğer yandan Şeyh Kıbrıs’inin bir müridi de sosyal medyadan Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti. Time Turk’un haberine göre, yaşadığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde tedavisi süren Kıbrısi’nin müritlerinin attığı teşekkür Tweet’inde Erdoğan’ın özel doktorları Ada’ya gitmiş. Bir müridin attığı Tweet şöyle:
“Bugün Allah dostlarına dost olan ecdadı gibi evliyaya saygı duyan sayın Tayib Erdoğan sultanımıza kendi özel doktorlarını gönderdi. Koca adam sultanıma yakın oldunya bizde sana yakınız.”