''Erdoğan Haziran sonuna kadar ölecek''

''Erdoğan Haziran sonuna kadar ölecek''

Yazar Abdurrahman Dilipak'a göre Başbakan Erdoğan için çok özel planlar yapılıyor.

A Haber’de Duygu Leloğlu’nun sunduğu Gece Ajansı’na katılan yazar Abdurrahman Dilipak şok bir iddia ortaya attı. Paralel yapıya yönelik operasyonların Haziran-Ağustos ayları arasında hızlanacağını dile getiren Dilipak Cemaat’i İspanya’daki Opus Dei hareketine benzetti. Dilipak “Şu anda da diyorlar ki Haziran sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın başına bir şeyler gelecek. Şefkat tokadı yiyecek ölecek.” dedi.

İşte Dilipak’ın çok konuşulacak açıklamalar:

Bir yandan cumhurbaşkanlığı seçimi var, bir yandan Yüksek Askeri Şura var, ki ordu içerisinde de yapılanmaları da var. dolayısıyla askeri şura karalarını görmek gerekecek Ama haziran sonrasında özellikle liselerin tatile girip üniversite sınavlarının yapılmış olması sebebiyle daha güvenli bir zaman oluşturacak.

Öğrencilerin ailelerinin yanına dönmüş olması, bazı ailelerin tatile çıkmış olmaları kendi içlerinde bir İç muhasebe yapmalarına sebep olacak. En azından paralel yapının kışkırtmalarına karşı ellerindeki bir takım enstrümanlar alınmış olacak.

Haziran ve Ağustos aylarına dikkat etmek gerekir. Operasyonlar zaten emniyette, istihbaratta yargıda zaten devam ediyor.

OPUS DEİ’YE BENZİYOR

Gülen Cemaati’nin örgütlenmesi, İspanya’daki Opus Dei örgütlenmesine benziyor. Örgütlenme modeli, kullandıkları enstrümanlar, sadakat ve çile boyutu açısından benziyor. Psikolojileri de buna benziyor. Tamamen kendi aralarında katı bir hiyerarşi uyguluyorlar.

CEMAAT BAŞBAKAN’IN CEZALANDIRILMASI İÇİN DUALAR OKUYOR

Başından beri kendilerini üstün ulaşılmaz hissediyorlardır. Şu anda da diyorlar ki Haziran sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın başına bir şeyler gelecek. Şefkat tokadı yiyecek ölecek. Çünkü büyücülük de var işin içinde. Birileri toplu dualar yapıyorlar, ebcet hesaplarıyla bir şeyler çıkartıyorlar. 17 Aralık’tan sonra ilk bir haftada bitecekti zaten. sonra Aralık sonu yok işte ocak sonu. Salı günü takıntıları var galiba, gün takıntıları falan da var. Dualar halkalar oluşturup, bir takım ayetler okuyarak kendilerine göre bir ayin içerisindeler.

“Erdoğan Haziran sonuna kadar ölecek”

Ve Allahın başbakanı cezalandıracağını düşünüyorlar. Ya kaçacak, ya içeri girecek, ya da ölecek. Ölmesi içinde birileri ellerinden geleni yapıyor. Bugüne kadar kaç tane suikast atlattı. Herkesi kullanmaya çalışıyorlar. Şu anda da diyorlar ki Haziran sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın başına bir şeyler gelecek. Şefkat tokadı yiyecek ölecek.