Erdoğan kararından döndü

Erdoğan kararından döndü

Mitinglerini iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdi ise "Tüm Tükiye'yi dolaşacağım" diyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 81 ile teşekkür mitingleri düzenleme kararının, Ak Parti’nin seçim kampanyası gereği revize edildiği iddia edilmişti ama Kazakistandönüşü gazetecilere açıklama yapan Erdoğan bu iddiayı şu sözlerle yalanladı: 'Benim çalışmalarım seçime endeksli değil. Çalışmalarımı devam ettireceğim. Toplu açılışlar yapıyoruz, gündemde olan konuları değerlendiriyoruz. Türkiye’nin değişik yerlerini dolaşacağım. 25-30 toplantı yaparım sanıyorum.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşekkür mitinglerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinglerine alternatif olarak görünmemesi için iptal ettiğin belirtilmişti ve Erdoğan’ın mesajlarını televizyon programlarıyla vereceği iddia edilmişti.

 TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAĞIM
 

Seçim sürecinde seyahat programınız var mı? Yoksa vardı da iptal edilmesi söz konusu mu?:
Benim çalışmalarım seçime endeksli değil. Çalışmalarımı devam ettireceğim. Toplu açılışlar yapıyoruz, gündemde olan konuları değerlendiriyoruz. Türkiye’nin değişik yerlerini dolaşacağım. 25-30 toplantı yaparım sanıyorum. (Doğu’ya Güneydoğu’ya da gidecek misiniz?) Gideceğim tabi. (Sayın Başbakanla 5 haftada bir Bakanlar Kurulutoplama üzerine bir sistematiğe bağladığınız haberi doğru mu?): Ben şimdi sizden duyuyorum.