Erdoğan resti çekti: ''Hesabını verecekler !''

Erdoğan resti çekti: ''Hesabını verecekler !''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarının düzenlendiği Yenikapı’da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, konuşmasında sözü MİT TIR'larına da getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fetih kutlamalarında yaptığı konuşmada sözü MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili haberlere getirdi, şunları söyledi:

Vatanımızın üzerinde kimse operasyon düşünmesin, karşılarında milletimizi, ordumuzu, emniyet güçlerimizi bulurlar. Bunlar aydın değil bunlar karanlık. Bayrağımıza karşı bayrak çıkaranların yanında  yer alanlara ben aydın diyemem. Onun için biz yerimizi çok iyi belirledik. Milletimiz böyle durumlar için ne der biliyor musunuz? Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcı çalar. KPSS sorularını çaldılar, 'himmet' diyerek milletin çoluğunun çocuğunun rızkını çaldılar, Suriye'deki kardeşlerimize gönderdiğimiz yardımların önünü kesip, onların hayatını çaldılar. Utanmadan, sıkılmadan Bayır Bucak Türkmenlerine gönderilen yardımlarla ilgili spekülasyonlara girdiler. Bu casusluktur, bu ajanlıktır, bunun hesabını da verecekler. Düşün artık milletin yakasından.