Erdoğan ve Davutoğlu'ndan ailece görüşme

Erdoğan ve Davutoğlu'ndan ailece görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nu önceki akşam konuta davet etti.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu’nu ağırladı. Erdoğan ve Davutoğlu, en son 19 Ocak’taki Bakanlar Kurulu toplantısında görüşmüştü. Bu tarihten sonra ikilinin görüşememesi üzerine Erdoğan, Davutoğlu’nu konuta davet etti.

 

Milliyet'ten Kıvanç El'in haberine göre partisinin grup toplantısında, “Cumhurbaşkanımız ile uyum içindeyiz” diyen Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu’nun, önceki akşam Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a ziyarette bulunduğu bildirildi. Davutoğlu çifti, Başbakanlık Resmi Konutu’ndan Erdoğan çiftinin oturduğu eski Dışişleri Konutu’na geçti.

Edinilen bilgiye göre, ziyaret daha önce planlanmadan aniden gelişti. Önceki akşam saat 22.30 sularında Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuta geçen Davutoğlu, Başbakanlık konutunun yanında bulunan Dışişleri konutunda ikâmet eden Erdoğan ile telefonda görüştü. Erdoğan’ın, “Sare Hanım’ı da alın gelin, görüşelim” demesi üzerine ziyaretin yapıldığı öğrenildi. Görüşmede Davutoğlu ve Erdoğan çiftinin çay içip sohbet ettiği, görüşmenin de daha çok aile ziyareti havasında olduğu kaydedildi.

SARAY’DA SÜRPRİZ YEMEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün, CumhurbaşkanlığıSarayı’nda sürpriz bir öğle yemeği verecek. Yemeğe, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yüksek Mahkeme Başkanları katılacak.