Erdoğan ve Hükümeti eleştiren isim o mu ?

Erdoğan ve Hükümeti eleştiren isim o mu ?

Hüseyin Çelik, AK PArti Hükümetini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı adını açıklamadan eleştiren milletvekilinin kendisi olduğuna dair iddiayı yalanladı.

BBC'nin geçtiğimiz günlerde yer verdiğihaberde, Ak Partili bir milletvekilinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı çözüm süreci konusunda eleştirdiği iddia edilmişti.

Aydınlık Gazetesi, o milletvekilinin Hüseyin Çelik olduğunu öne sürünce, Çelik twitter üzerinden yanıt verdi. "Öncelikle kendi partim ve tanıyanlar bilirler ki, ben söyleyeceklerini isim vermeden, gizli saklı söyleyen namertlerden olmadım, olamam" diyen Çelik, "BBC ile içeriği bir tarafa, konuşmuşluğum bile söz konusu değil. Dolayısıyla gazetenin hakkımdaki iddiaları yalan ve hezeyandan ibarettir" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'IN AMACI ÇÖZÜM DEĞİL, OY" 
 
BBC'de Paul Moss'un imzasıyla yer alan haberde, AK Partili üst düzey bir milletvekilinin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı çözüm süreci konusunda eleştirdiği iddia edilmişti. Moss, haberinde, TSK’nın en az 40 kişinin hayatını kaybettiği Kobani eylemlerinin ardından Dağlıca’da PKKhedeflerini vurduğu hatırlattı. İddiaya göre, BBC muhabirinin İstanbul’da görüştüğü üst düzey Ak Parti’li vekil de, ismini vermemek kaydıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Ak Parti’nin Kürt sorununa yönelik politikasını bu bağlamda sert bir dille eleştirdi. Milletvekilinin, ”Hükümetin PKK’ya saldırma kararını neden aldığını anlamak çok zor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürt sorununu çözmeye değil, oylarını artırmaya odaklanmış durumda. Barış sürecinin yakın zamanda çökebileceğine inanıyorum. Bu ise ülkeyi kaosa sürükleyecektir” dediği iddia edildi. 
 
"O MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÇELİK" İDDİASI
 
BBC'ye konuştuğu iddia edilen Ak Parti Milletvekili'nin kim olduğu tartışılırken, bugün Aydınlık Gazetesi'nde ilginç bir haber yer aldı. Gazete, "Kendi partisini, BBC üzerinden topa tutan AKP’li ‘üst düzey milletvekili’nin kim olduğu konusunda, şüphelerin Hüseyin Çelik üzerinde yoğunlaştığını" öne sürdü. 

Erdoğan ve Hükümeti eleştiren isim o mu ? - Resim : 1
 
"NAMERTLERDEN OLMADIM, OLAMAM"
 
İddianın muhatabı Hüseyin Çelik ise twitter hesabından açıklama yaparak, şu ifadeleri kullandı:
 
"Bugün, adı aydınlık ama muhtevası karanlık bir gazete, şahsımla ilgili bazı yalan ve hezeyan dolu iddialarda bulunmuştur. Gazete, benim "Kendi Partisini BBC üzerinden topa tutan" Ak Partili olabileceğimi ima ettikten sonra birkaç gün önceki gibi yine saçmalamış. Öncelikle kendi partim ve tanıyanlar bilirler ki, ben söyleyeceklerini isim vermeden, gizli saklı söyleyen namertlerden olmadım, olamam. BBC ile içeriği bir tarafa, konuşmuşluğum bile söz konusu değil. Dolayısıyla gazetenin hakkımdaki iddiaları yalan ve hezeyandan ibarettir. Ak Parti'nin içine fitne sokma çabalarından biri olan bu ve benzeri haberleri yapanlar bilsinler ki, biz o zevki onlara tattırmayacağız."

--1101261.jpeg