Erdoğan:bu Gömlek Artık Dar Geliyor

Erdoğan:bu Gömlek Artık Dar Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Slovakya’da kendisini karşılayan halka seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir sürecin içersindeyiz. Bu süreci çok iyi biliyorsunuz. Artık Türkiye bir dönüşümün değişimin içerisinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Slovakya’da kendisini karşılayan halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bir sürecin içersindeyiz. Bu süreci çok iyi biliyorsunuz. Artık Türkiye bir dönüşümün değişimin içerisinde. Artık bize giydiğimiz gömlek dar geliyor. Bu vücut artık bu gömleğe tahammül edemiyor. Bize bundan sonra yakışacak gömlek yeni bir idari yapılanmadır. Buda başkanlık sistemidir.

Geçenlerde bildiğiniz gibi Sayın Başbakanımız bu konuyla ilgili yapmış olduğu hazırlıkları bir televizyon programında açıkladı. Hükümetimiz bu konuya yönelikte adımını şuanda atmış bulunuyoruz. Ama burada birşey var. İki başlık var. Bir ya 400 ki onu da parlamentoda çözmek; bir ikincisi halka gitmek. Bunu hazırlamak içinde durmak yok. Bunu halletmemiz lazım. çok koşacağız, çok çalışacağız.

"HALKIMIZ 7 HAZİRANI ZOR ÇEKİYOR"

Artık 7 Haziran’ı halkımız zor çekiyor. İnanıyorum ki şuan da Avrupa da Dünya da 7 Haziran’ı zor çekiyor. Çünkü bu dönüşüm bu değişim farklı. 2023’ün ayak sesleridir diye düşünüyorum."