Erdoğan'dan MİT TIRları hakkında şok açıklama

Erdoğan'dan MİT TIRları hakkında şok açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT TIRları'yla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar... Hava sahasını ihlal eden 2 uçaktan birinin düşürüldüğünü kaydeden Erdoğan, "Biz buna şahit olmak istemeyiz. Böyle bir durumla karşı karşıya bırakılmanın ızdırabını yaşıyoruz. Bu hadise tamamen Türkiye'nin önceden ilan ettiği angajman kuralları çerçevesinde gerçekleşmiştir. Türkiye'nin başka hiçbir ülkeye düşmanlığı yoktur" dedi.

Erdoğan: Bayırbucak Türkmenlerinin bulunduğu bölge DAEŞ terör örgütünün olduğu bölge değildir kimse kimseyi kandırmasın. DAEŞ terör örgütünü vuruyoruz diyerek orada Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan düşürülen Rus uçağıyla ilgili flaş açıklamalar geliyor:
 
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:
 
Hatay'ın hemen yanı başında Bayır Bucak Türkmenlerinin olduğu bölgeye yönelik saldırıları şiddetle kınıyoruz.
 
Orada bizim akrabalarımız var, soydaşlarımız var. Bu soydaşlarımız sürekli uçaklarla, tanklarla, toplarla bombalıyor.
 
Şu anda oralardan bu soydaşlarımız sınıra doğru kaçmaya başladı. Bir kısmı Türkiye'deki kamplara yerleştirildi. Bir kısmı Suriye'deki kamplarda iskan ediliyor.
 
Cuma gününden beri gelişmeleri yakından takip ediyorum. Başbakanımız, GenelkurmayBaşkanımız, MİT müsteşarımız ve diğer tüm arkadaşlardan sürekli bilgi alıyorum.

KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN

Bayırbucak Türkmenlerinin bulunduğu bölge DAEŞ terör örgütünün olduğu bölge değildir kimse kimseyi kandırmasın. DAEŞ terör örgütünü vuruyoruz diyerek orada Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır. DAİŞ denilerek orda Bayırbucak Türkmenleri vurulmaktadır. Bunlar içerisinde Bayırbucak Türkmenleri bizim için ayrı bir önem sahiptir. DAİŞ'in hemen hiç bir varlığının olmadığı bu saldırılar doğrudan Esed yönetimini desteklemek amacı taşımaktadır.

17-25 ARALIK'TAN SONRAKİ MİT TIR'LARI HADİSESİNİ HATIRLIYORSUNUZ DEĞİL Mİ?

17-25 Aralık darbe girişiminden sonra şu meşhur MİT TIR’ları hadisesini hatırlıyorsunuz değil mi. İşte o TIR’lar Bayırbucak Türkmenlerine yardım götürüyordu.Şimdi diyecekler ki “başbakan TIR’ların içinde silah yoktu diyordu…’Varsa ne olacak yoksa ne olacak. Oraya insani yardım götürüyoruz. Kim onlar mağdur mazlum bizim Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz."