Erdoğan'dan MOSSAD iddiası: ''Yazıklar olsun''

Erdoğan'dan MOSSAD iddiası: ''Yazıklar olsun''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜMSİAD'ta yaptığı konuşmada çok sert açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paralel yapıdaki samimi insanlar bu yapıyı sorgulasınlar. MOSSAD'la işbirliğini göremiyorlarsa yazıklar olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın İstanbul'daki 6. Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Paralel yapının sadece sahsına değil, Türkiye'nin ulusal güvenliğine, bütünlüğüne taarruz ettiğine dikkat çekti.

Erdoğan, "Telefonların dinlenmesi ne demek? MİT tırlarının fotoğraflarını ahlaksızca dünyaya servis etmek ne demek?" diye sordu.

"DİNİ HASSASİYETLERE ZULÜM ETTİLER"

Cumhurbaşkanı devamında, "Kendilerinden başkasını Müslüman görmeyecek kadar enaniyet içinde oldular. Dini hassasiyetlere zulüm ettiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralel yapı ile birlikte çalışanların çok yakında mahcubiyet yaşayacağını ifade ederek, siyasi parti ve STK'lara seslendi:

"MOSSAD'LA İŞBİRLİĞİNİ GÖREMİYORLARSA YAZIKLAR OLSUN"

"Kim bunlara karşı tavır almazsa, ülkesine, vicdanına, dinine haksızlık etmiştir. Paralel yapının tabanındaki samimi insanların hala o çatı altında durmasının hiçbir mazereti olamaz. Hala bu yapının MOSSAD ile işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun"