Erhan Çelik'in maaşı ne kadar ? TRT'den açıklama geldi...

Erhan Çelik'in maaşı ne kadar ? TRT'den açıklama geldi...

TRT1 Ana haber Sunucusu Erhan Çelik'in TRT'den alacağı maaş gündemi salladı. TRT'den açıklama geldi.

27 Temmuz Çarşamba günü TRT1 Ana haber Sunucusu olarak göreve başlayan ünlü haberci Erhan Çelik'in alacağı maaş Meclis gündemine taşındı.

CHP MİLLETVEKİLİ MECLİSE TAŞIDI

TRT'nin kendi kadroları yerine dışarıdan sözleşmeli çalıştırması ve yüksek miktarda ödeme yapıldığı iddiaları üzerine CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, yeni bir iddiayı meclise taşıdı. Arslan, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a yönelttiği soruyla TRT'nin Erhan çelik ile 19 Eylül'e kadar bir aylığı 30 bin liradan anlaşılıp anlaşılmadığını, ödenecek verginin dahi TRT tarafından karşılanması yönünde bir görüşme olup olmadığı iddialarını sordu.

yy-001.jpeg

TRT İDDİALARI YALANLADI

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan haber bülteni sunucusu Erhan Çelik'e ödenen ücret iddialarını yalanladı.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde TRT 1 Ana Haber bülteni sunucusu Erhan Çelik'e ödenen ücrete ilişkin spekülasyon amaçlı abartılı rakamlar telaffuz edilmektedir. Bu haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.