Ermenek için korkunç iddiaya şaşırtan cevap

Ermenek için korkunç iddiaya şaşırtan cevap

Ermenek'te maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 10 işçinin ölüm nedeni ve zamanıyla ilgili adli tıp raporunun henüz hazırlanmadığı bildirildi.

Ermenek ilçesindeki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 10 işçinin ölüm nedeni ve zamanıyla ilgili adli tıp raporunun henüz hazırlanmadığı bildirildi.

 AA muhabirinin Ermenek Adliyesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre,  işçilerin kesin ölüm nedenlerinin düzenlenecek adli tıp raporunun ardından  belirleneceği öğrenildi. 
 
0-004.jpg
 
  Madende cansız bedenlerine ulaşılan işçilerin kesin ölüm sebebi ile  ölüm zamanları hususlarında, alınan kan, idrar, safra ve iç organ örneklerinin  toksikolojik ve histopatolojik incelemeler tamamlandıktan sonra Adli Tıp Kurumu  görevlilerince rapor düzenleneceği belirtildi. 
 
Yetkililer, işçilerin ölüm sebebi ve zamanıyla ilgili henüz adli tıp  raporunun bulunmadığını vurguladı. Ermenek ilçesinde, su baskını nedeniyle 28  Ekim'de mahsur kalan 18 işçiden, halen devam eden çalışmalar kapsamında 10'unun  cansız bedenine ulaşılmıştı.