Ermenekteki maden kazası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri iptal edildi

Ermenekteki maden kazası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri iptal edildi

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarındaki madende su baskını sonucu 18 işçinin mahsur kalması nedeniyle Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yapılacak Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri de iptal edildi.    Kadirli...

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarındaki madende su baskını sonucu 18 işçinin mahsur kalması nedeniyle Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yapılacak Cumhuriyet Bayramı eğlenceleri de iptal edildi.

    Kadirli Stadyumu'nda düzenlenen törende Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan tebrikleri kabul etti. Cumhuriyet Bayramı töreni için hazırlanan tüm eğlenceler, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal edildi.

    

    Ermenek'te madende mahsur kalan işçilerin ailelerinin üzüntülerini paylaştığını belirten Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, ''Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünde cumhuriyeti ''En Büyük Eserim'' diye tanımlayan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz vatanın bütünlüğü için canlarını seve seve veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Birlik beraberlik içerisinde daha aydınlık yarınlara ulaşmamız temennisi ile hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım." dedi.

    Tören şiirlerin okunmasının ardından son buldu. CİHAN