Erzincan Üniversitesi “Beyin 15” Etkinliğinde

Erzincan Üniversitesi “Beyin 15” Etkinliğinde

Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Ahsen Günesen, İstanbul Yeditepe Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen “Beyin’15” etkinliğine katılarak Erzincan Üniversitesini temsil etti.6-8 Mart tarihle...

Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Ahsen Günesen, İstanbul Yeditepe Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen “Beyin’15” etkinliğine katılarak Erzincan Üniversitesini temsil etti.

6-8 Mart tarihleri arasında, “Hayallerini Bul, Rotanı Kur!” sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe, A’dan Z’ye tüm sektörlerden çok sayıda konuşmacı katıldı. Sektörlerin geleceği hakkında katılımcılara görüş aktaran konuşmacılar, katılımcılarla birebir sohbet ederek iş hayatı ve profesyonellik konusunda ipuçları verdiler.

Etkinliklere aktif olarak katılan Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğrencilerinden Ahsen Günesen, etkinlik sayesinde katılımcıların bilgi ve deneyimlerini artırdığına dikkati çekerek, etkinliğin “profesyonellik” yolunda önemli bir adım olduğunu söyledi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Muhammet Negiz de ”Öğrencilerimizin pratik hayata kendilerini hazırlayan etkinliklerde yer almalarının kariyerleri açısından çok önemli” diyerek etkinliğin önemine vurgu yaptı.