Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Refahiye Sporun Sorunlarını Dinledi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Refahiye Sporun Sorunlarını Dinledi

Refahiye Spor Kulübü tarafından Taşçı Konağı’nda Refahiye Spor’un sorunlarını ele alma ve bir üst lige çıkması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek amacıyla tanışma ve istişare yemeği programı düzenlendi. Düzenlenen programa Erzincan Valisi Süley

- Refahiye Spor Kulübü tarafından Taşçı Konağı’nda Refahiye Spor’un sorunlarını ele alma ve bir üst lige çıkması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek amacıyla tanışma ve istişare yemeği programı düzenlendi. Düzenlenen programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Cemalettin Başsoy, Refahiye Kaymakamı Yusuf Karaloğlu, siyasi parti temsilcileri, Refahiye Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları katıldı.

Programda konuşma yapan Refahiye Spor Kulübü Başkanı Vali Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Sayın Cemalettin Başsoy’dan Refahiye Spor’un 2. Lig’e yükselmesi için desteklerini belediğini ifade ederek katılımlarından dolayı Vali Süleyman Kahramana teşekkür etti.

Refahiye Spor Kulübü Başkanının konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Süleyman Kahraman konuşmasında gayretin önemine değinerek M. Kemal Atatürk’ün yaşamış olduğu bir anıyı anlattı. Anıda kongreye katılmak üzere İzmir’e giden M. Kemal Atatürk’ün yolda karşılaştığı bir ihtiyarla diyaloğunu anlatan Vali Kahraman; anıya konu olan ihtiyarın o dönemlerde kendinden bir şeyler feda edip halkın iyiliği için gayretle çalıştığını ve bu gayretinin İzmir’deki kongreye konu olduğunu belirterek “M. Kemal Atatürk İzmir’e varıyor ve kongreye katılanlara ihtiyarı anlatarak bu ihtiyarın gayret ve çabası hepimizde olursa Türkiye’nin kurtuluşu her zaman mümkün ve çok da kolaydır diyor. Onun için bu ihtiyarın çaba ve gayreti hepimizde olması lazım. Elbette sorunlarımız var ama içimizde inancımızın da olması gerekiyor. İnanıyorum ki sizlerde bu azim ve çaba var. İlin yöneticisi olarak sizlerle her zaman bir arada olacağız, dertlerinize çare bulmaya çalışacağız. Sizlerin başarısı Erzincan’ın başarısıdır.”

Önemli olan sefere çıkmaktır, zafere değil

“İnşaallah Belediye başkanımız ve diğer yöneticilerimizle beraber sizler için çözümler üreteceğiz. İkinci lige yükselmek sorun değil ama asıl sorun orada kalmaktır. Çünkü ligde kalabilmek için daha fazla gayret göstermemiz gerekir. Hedefimiz ikinci lig olsun, düşmek, kalmak ayrı bir problemdir. Erzincan Valisi olarak imkanlarımız ölçüsünde gereken çabayı göstereceğiz. Sizlerle bu yemekte bulunmak benim için ayrı bir zevkti, sizin için her zaman gayret gösterip sizleri bağrımıza basacağız. İnşaallah el birliğiyle sizin yanınızda olup sizi ikinci lige çıkaracağız. Önemli olan sefere çıkmaktır, zafere değil. Sefere çıkıldığında Allah o zaman zaferi de nasip eder. Bizim yapmamız gereken ise sefere çıkmaktır.”

Vali Süleyman Kahraman yemek programının ardından tarihi Taşçı Konağında incelemelerde bulunarak yetkililerden Taşçı Konağı hakkında bilgi aldı.

ERZİNCAN VALİSİ SÜLEYMAN KAHRAMAN REFAHİYE SPORUN SORUNLARINI DİNLEDİ

ERZİNCAN VALİSİ SÜLEYMAN KAHRAMAN REFAHİYE SPORUN SORUNLARINI DİNLEDİ

ERZİNCAN VALİSİ SÜLEYMAN KAHRAMAN REFAHİYE SPORUN SORUNLARINI DİNLEDİ