Erzincan Yeni Sezonda Ergan Dağına Davetli

Erzincan Yeni Sezonda Ergan Dağına Davetli

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapımı devam eden ilave tesisler, peyzaj çalışmaları ile kayak sezonu hazırlıklarının son durumunu yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere Ergan Dağı Kayak Tesislerinde incelemele

- Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ergan Dağı Kayak Merkezinde yapımı devam eden ilave tesisler, peyzaj çalışmaları ile kayak sezonu hazırlıklarının son durumunu yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere Ergan Dağı Kayak Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve ilgili kurum yetkililerinin de katıldığı incelemelerde yürüyüş bandı, 2. günü birlik tesisi inşaatı, gondol ve telesiyej tesislerinin durumu, genişletilen acemi pistinin son hali ve peyzaj çalışmalarında incelemelerde bulunan Vali Süleyman Kahraman, planlanan çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanıp sezona yetiştirilmesi için ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

İncelemelerin ardından bir açıklamada bulunan Vali Süleyman Kahraman, “Ergan Dağı Kayak Merkezi vatandaşlarımızın ailesiyle birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri güzide bir alan. Yeni sezonda Ergan Dağı Kayak Merkezinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Erzincanlıları yeni sezonda Ergan Dağına davet ediyorum” şeklinde konuştu.

ERZİNCAN YENİ SEZONDA ERGAN DAĞINA DAVETLİ

ERZİNCAN YENİ SEZONDA ERGAN DAĞINA DAVETLİ

ERZİNCAN YENİ SEZONDA ERGAN DAĞINA DAVETLİ