Eşini öldüren zanlıyı sosyal medya ele verdi !

Eşini öldüren zanlıyı sosyal medya ele verdi !

İzmir'de cezaevinden izinli çıkarak eşini öldüren şahıs, sosyal medyada fotoğraf paylaşınca yakalandı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde cezaevinden izinli çıkıp kendine boşanma davası açan eşini öldüren şahıs, sevgilisiyle tatil yaptığı Muğla'da sosyal medya hesabından paylaşım yapınca İzmir jandarması tarafından yakalandı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında cezaevinden izinli çıkan ve kendisine boşanma davası açan eşi Simge A.'ya haber vermeyen Kadir A., saat 23.00 sıralarında Payamlı Mahallesi 5001 Sokak'ta eşinin evinin önünde beklemeye başlamış, Simge A.'nın Hakan Ç. adlı kişiyle sohbet ettiğini görünce pompalı tüfekle saldırmıştı. Simge A. olay yerinde hayatını kaybederken Hakan Ç. de yaralanmıştı. Olaydan sonra cinayet zanlısı kayıplara karışmıştı.

İzmir Jandarması Muğla'ya kadar izini sürdü

Olaydan sonra izini kaybettiren Kadir A. için İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Müdürlüğü ve Seferhisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel bir ekip Kadir A.'nın peşine düştü. Zanlının Muğla'da olduğunu tespit eden İzmir jandarması, çalışmasını burada yoğunlaştırdı. Katil zanlısın sosyal medya hesabının aktif ve paylaşımlar yapıldığını belirleyen jandarma, Kadir A.'nın tatil fotoğraflarını paylaşması üzerine, fotoğraflardan tam olarak nerede olduğunu tespit etti. İzmir jandarması, bugün düzenlediği operasyonla Kadir A.'yı sevgilisi ile birlikte Muğla'nın Ula ilçesine bağlı olan Akyaka Gökova körfezinde tatil yaparken kıskıvrak yakaladı . Gözaltına alınan cinayet zanlısı Kadir A., jandarma tarafından İzmir'e götürüldü.

Eşini öldüren zanlıyı sosyal medya ele verdi !

Seri katil Atalay Filiz'in saklandığı ormanda saklanmış

İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Müdürlüğü ve Seferhisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekip yakalama çalışmaları sırasında, cinayet zanlısının, dağcılık kulübüne üye olduğu ve bu yetenekleri ile cinayeti işledikten sonra yaklaşık 10 gün boyunca Menderes ilçesinin Gümüldür Mahallesi civarındaki ormanlık alanda yaşadığını tespit etti. Zanlının yanında bulundurduğu mazotla, ormanlık alanda yattığı yerin çevresini mazot döktüğü ve yanına böceklerin gelmesini engellediği öğrenildi. Jandarmanın bu bölgede zanlıya çok yaklaştığı ancak orman içinde izini kaybettirdiği öğrenildi. Jandarma zanlının peşini bırakmazken, Kadir A.'nın buradan Aydın'ın Kuşadası'na kaçtığı ve burada irtibatta olduğu kişilerin bulunduğu belirlendi. Devamlı yer değiştiren Kadir A., Kuşadası'ndan da Muğla'ya geçtiği belirlendiği ve son olarak burada yakalandığı bildirildi. Öte yandan seri katil Atalay Filiz'de kaçtığı İzmir'de, Menderes'in Gümüldür Mahallesi civarındaki ormanlık alanlarda saklanmış, hayatını idame ettirmeye çalışmış, dolmuşla kaçmak isterken yakalanmıştı.

 

İHA