Eski Belediye Başkanı katil oldu

Eski Belediye Başkanı katil oldu

Edirne'nin Esetçe Beldesi eski belediye başkanı 60 yaşındaki Muazzibin Nekes, bir kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı Esetçe Beldesi'nde eski Belde Belediye Başkanı 60 yaşındaki Muazzibin Nekes, aralarında husumet bulunan 54 yaşındaki Yaşar Güneş'i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Esetçe Beldesi'ndeki bir merada meydana geldi. Hayvan alım- satımı yapan Muazzibin Nekes, yanına kardeşi İrfan Nekes ve çalışanı Cemal Güneş'i alarak Keşan-İpsala Karayolu üzerinde bulunan merada hayvan otlatma alanı konusunda daha önce aralarında husumet bulunan Yaşar Güneş'le konuşmaya gitti. Yaşar Güneş'le 3 kişi arasındaki görüşme tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Yaşar Güneş, Muazzibin Nekes tarafından bıçaklandı. Yaşar Güneş kanlar içinde yere yığılırken, Muazzibin Nekes, İrfan Nekes ve Cemal Güneş olay yerinden kaçtı.

Çevrede hayvan otlatan bir çoban Yaşar Güneş'i kanlar içinde yerde görerek jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yaşar Güneş'in hayatını kaybettiğini belirledi.

TESLİM OLDULAR

Muazzibin Nekes, İrfan Nekes ve Cemal Güneş ise suç aleti bıçakla İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Yaşar Güneş'in cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öldürülen Yaşar Güneş'in, 3 kişi arasında bulunan Cemal Güneş'in ağabeyi olduğu ve 5 yıldır maddi anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmedikleri öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Muazzibin Nekes'in 2004- 2009 yılları arasında Demokrat Parti'den seçilerek Esetçe Belediye Başkanlığı yaptığı, 2014 yılı yerel seçimlerinde ise MHP'den tekrar aday olduğu ancak seçilemediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Eski Belediye Başkanı katil oldu

DHA

Etiketler edirne esetçe