Eski eşin pompalo dehşeti !

Eski eşin pompalo dehşeti !

Pazar yerinde karşılaştığı eski eşini pompalı tüfekle öldürdü.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 57 yaşındaki Veysel A. pazar yerinde karşılaştığı eski eşi 48 yaşındaki Esme Türk'ü pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Kardeşinin eski eşi 40 yaşındaki Meliha Ş,'yi ise ağır yaraladı. Zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Olay bu akşam saatlerinde Fatsa İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi pazar yerinde meydana geldi. İddiaya göre boşandığı eşi Esme Türk ile tekrar barışmak isteyen Veysel A. pazar yerinde dehşet saçtı. Eski eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine çılgına dönen zanlı yanında getirdiği pompalı tüfekle iki el ateş açtı. Esme Türk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yanında bulunan ve kurşunların hedefi olan zanlının kardeşinin eski eşi Meliha Ş. ise ağır yaralandı. Pazar yerinden kaçmaya çalışan Veysel A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı Meliha Ş. ise Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek bilgi alan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, "Veysel A. kendisinin eski eşi olan Esme Türk’ü ve onun yanındaki Meliha Ş. adlı 2 kadına pompalı tüfekle ateş etmek suretiyle ağır yaraladı. Daha sonra yaralılar çağrılan ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Maalesef Esme Türk kurtarılamayarak vefat etti. Diğer yaralı Meliha Ş. ise ameliyata alındı. Esme Türk’ün yakalanan katil zanlısının eski eşi olduğu, yaralanan Meliha Ş.'nin de zanlının kardeşinin eski eşi olduğu yapılan çalışmalarla ortaya çıkarıldı. Savcılığa intikal edilen olayın soruşturması sürüyor" dedi.