Eski karısına dehşeti yaşattı

Eski karısına dehşeti yaşattı

İzmir'de bir adam boşanmak üzere olduğı eşine işkence yaparak ''infaz vaktin geldi'' dedi.

İzmir'in Çeşme ilçesinde, boşanmak üzere olduğu eşi M.Y.'ye işkence yapıp 'İnfaz vaktin geldi' diyerek son kez M.Y'ye ablasını arattıran T.Y. isimli adamı, jandarma ekibi son anda engelledi.

Olay, geçen Çarşamba akşamı Çeşme ilçesi Ovacık mahallesinde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan M.Y. (36) isimli kadını telefonla arayan eşi T.Y. (38), 'Seni almaya geliyorum. Arabayla gezelim biraz' demesi üzerine, M.Y. öldürülmekten şüphelenip yanına bıçak da aldı. Boşanmak üzere olan karı koca yolda giderken, iddiaya göre belinden silahını çıkaran T.Y., eşinin başına silahın kabzasıyla vurmaya başladı. İkili arasında boğuşma yaşanırken araç yoldan çıkıp çamura saplandı. T.Y., bir akrabasından yardım isterken eşi M.Y'e ses çıkarması halinde ölümle tehdit etti.

İNFAZ VAKTİN GELDİ

Eve geldiklerinde T.Y., iddiaya göre M.Y.'i elektrik kablosu ile bağlayıp sopa ile kollarına ve dizlerine defalarca vurarak işkence yapmaya başladı. Acı içinde kalan M.Y.'ye seslenen T.Y., “İnfaz vaktin geldi. Son kez ablanı arayabilirsin. Ama hiçbir şey belli etmeyeceksin” dedi. Ablasını arayan M.Y., ablası ile konuşup telefonu kapattı. M.Y.'nin ablası, telefonda M.Y'nin sesinin kötü olduğunu anlayınca durumu 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayarak bildirdi. Çeşme Jandarma İlçe Komutanlığı'ndan bir ekip hemen eve yönlendirildi. Saat 03.30 sıralarında evin önüne gelen sivil jandarma ekipleri, şüpheli T.Y.'nin kapıyı açmayacağını  düşünerek komşuları gibi kapıdan seslendi. Elbisesi ve yüzü kan içerisinde olan T.Y. kapıyı açarken, jandarma ekipleri T.Y.'i etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Bu sırada evden koşarak çıkan ve işkence gördüğü anlaşılan M.Y., jandarmaya sığındı. Evde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, bıçak, sopa ve elektrik kablosu ele geçirildi. İşkence gören M.Y., Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi'ne teslim edildi. T.Y.'nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.