Esrarengiz cinayetle ilgili sosyal medya şüphesi

Esrarengiz cinayetle ilgili sosyal medya şüphesi

Sarıyer'de aracından indirilip öldürülen gencin, sosyal medyada da fenomen olduğu ortaya çıktı.

Sarıyer'de 30 yaşındaki Ferdi Özmen, park halindeki aracına bindikten hemen sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Özmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında İstinye Mahallesi'nde meydana geldi. Amcası Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi’ndeki bir restoranda yemek yiyen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, daha sonra mekandan ayrılarak aracına bindi. Özmen, otomobile bindikten hemen sonra yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu.

Şüpheli saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, ağır şekilde yaralanan Ferdi Özmen çevredeki vatandaşlar tarafından araçla Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.

Özmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferdi Özmen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADA CİNAYET HAKKINDA BUNLAR KONULUŞUYOR 

Ferdi Özmen özellikle sosyal medyada Atatürk hayranlığı ile tanınıyordu. Dün akşam silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesinin üzerinden Twitter ve Facebook üzerinde, bu saldırının kişisel bir olaydan çok siyasi bir nedenden dolayı gerçekleştiği iddiaları dolaşmaya başladı.

Sosyal medyada tanınan Ferdi Özmen’in yaptığı paylaşımlar nedeniyle, yine sosyal medyadan tehdit aldığı iddia ediliyor. Cinayetin ardından, takipçileri sosyal medya üzerinden Özmen’e gelen tehdit mesajlarını yayınlamaya başladı. Bu mesajların arasında Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurulan belgelerin de yer aldığı görülüyor. Kimileri ise bu durumun siyasi bir nedeni olmadığını ve olayın kişisel bir hesaplaşmadan kaynaklandığını belirtiyor.

Ferdi Özmen, silahlı saldırıya uğramadan birkaç saat önce Facebook üzerinde bulunduğu konumu paylaştığı da görülüyor. 


Esrarengiz cinayetle ilgili sosyal medya şüphesi - Resim : 1
Aynı zamanda Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen’in de yeğeni olan Ferdi Özmen’in ölümünün ardından Beşiktaş Belediye Başkanı attığı tweette üzüntüsünü belirtti.