Ethem Sancak'tan canlı yayında bomba teklif

Ethem Sancak'tan canlı yayında bomba teklif

Medya patronu Ethem Sancak, canlı yayında Yakup Köse'ye ''Kavgaya bizimle devam et'' teklifinde bulundu.

Akşam, Güneş, Star gazeteleriyle Kanal 24 ve 360 TV'nin sahibi olan Ethem Sancak, canlı yayın esnasında bir mesaj göndererek Yakup Köse'ye 'kavgaya bizim yanımızda devam et' dedi.

Yakup Köse, 24 TV'de Ersoy Dede'nin sunduğu Bıçak Sırtı programına konuk oldu. 28 Şubat döneminde 14 yaşında, imam hatip lisesi öğrencisiyken İBDA-C örgütü üyeliği iddiasıyla hapse atılan, 15 yaşında ise idam cezası alan Köse, 10 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olmuştu.

Programda esnasında, televizyon ekranlarında nadir görülebilecek, oldukça anlamlı bir gelişme yaşandı.

ETHEM SANCAK'TAN YAKUP KÖSE'YE: KAVGAYA BİZİMLE DEVAM ET

ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Yakup Köse'ye bir mesaj gönderdi. Ersoy Dede'nin canlı yayında okuduğu mesajda, Sancak öncelikle Köse'ye geçmiş olsun dileğinde bulunuyor, ardından da ekran başındakileri duygulandıran bir cümle kuruyordu. Sancak'ın notunda şöyle yazıyordu: Kavgaya bizimle devam etsin Yakup. Bize katılmak isterse bizim kapımız Yakup'a açıktır.

Ethem Sancak'ın mesajı karşısında, Yakup Köse ise memnuniyetini dile getirerek, "ben de Ethem Abi'ye o zaman şöyle söyleyeyim, kararlı, inançlı, inatçı şekilde kavgamıza devam edeceğiz" dedi.

DAVASINA SANCAK'IN DAVETİYLE BURADA DEVAM EDECEK

Bu sözler üzerine Ersoy Dede de şu ifadelerle, Yakup Köse'nin artık Star Medya Grubu'nda olacağını belirtti:

Bizimle beraber olman bize de güç verecektir, arkadaşlardan da arz ederim, bunu da buradan duyurmuş olalım. Yakup Köse artık bizimle birlikte. Burada, grubumuzda mesleğine de, kavgasına da, davasına da bizzat yönetim kurulu başkanımızın davetiyle devam edecek.