Ev sahibine hırsız şoku

Ev sahibine hırsız şoku

İzmir'de yaşanan olayda ev sahibini 3 yerinden bıçaklayan şahıslar kayıplara karıştı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, 2 kişi hırsızlık amacıyla girdikleri sanılan evin sahibi Hüseyin Kır'ı üç yerinden bıçakla yaralayarak kayıplara karıştı.

Kır'ın sağlık durumunun iyi olduğu, kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olay, saat 00.30 sıralarında, Fuat Edip Baskı Mahallesi 1627/3 Sokak 7 numarada meydana geldi. Şarküteri işleten 53 yaşındaki Hüseyin Kır, bir yakınının "evinden tıkırtılar geliyor" diyerek araması üzerine işyeri ile birkaç sokak mesafede olan evine geldi. İçeri yalnız giren Kır, iddiaya göre, kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi ile karşılaştı. Yaşanan boğuşmada sırtından, sol karın boşluğundan ve sol omzundan yaralanan Kır, kanlar içinde yerde kaldı. Zanlılar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı Kır'ı ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kır'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Evde inceleme yapan polis parmak izi ile delil aradı. Ekipler, iki kişinin hırsızlık amacıyla çatıdan önce havalandırma boşluğuna, ardından, tuvalet penceresinden eve girdiğinin sanıldığını belirtti. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.