Evlerinde Öldürülen Çift Toprağa Verildi

Evlerinde Öldürülen Çift Toprağa Verildi

ELAZIĞ’da evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat gözyaşları arasında toprağa...

ELAZIĞ’da evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat gözyaşları arasında toprağa verildi.

İzzetpaşa Camii’nde öğleleyin namazları kılınan Nadire ve Hikmet Özpolat için düzenlenen cenaze törenine, çiftin çocukları Hüseyin Talat ve Nihat Özpolat, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Gözyaşları arasında tabutları taşınan Özpolat çifti, Harput’taki aile mezarlığına defnedildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, çiftin kesici aletle yaralandıktan sonra öldüğünü söyledi. Çatal, "Günün nöbetçi savcısının talimatı ile maktüller otopsi işlemi için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişlerdir. Olayla ilgili soruşturma başlatılmış, fail veya faillerinin tesbiti amacıyla çalışmalar devam etmekte olup, ilerleyen süreçte olayla ilgili bilgilendirmenin devam edeceği hususu kamuoyuna duyurulur" dedi.

GY(GG/İD)