Eynal Aqua Parkı Haziran Ayının İlk Günlerinde Sezona ’Merhaba’ Diyecek

Eynal Aqua Parkı Haziran Ayının İlk Günlerinde Sezona ’Merhaba’ Diyecek

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye tarafından işletilen ve her türlü su sporlarının yapılabildiği Aqua parkın bu yıl Haziran ayının ilk günlerinde...

Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye tarafından işletilen ve her türlü su sporlarının yapılabildiği Aqua parkın bu yıl Haziran ayının ilk günlerinde vatandaşların hizmetine açılacağı bildirildi.

İlçe merkezine 5 kilometre mesafedeki şifalı suları ile ünlü Eynal Kaplıcalarındaki tesisin İşletme Müdürü Cemil Baybuk, 22 derecelik termal suyun kullanıldığı Aqua Parkı bölgede havaların ısınması üzerine Haziran ayının ilk günlerinde hizmete açabilmek için hijyenik ortamda titiz bir şekilde sürdürdükleri çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Geçen yıl tesisten açık kaldığı 96 günlük süreçte yaklaşık 16 bin 500 dolayında yerli ve yabancı turistin yararlandığına vurgu yapan Baybuk, "Vatandaşlarımızın yaz aylarında tatilin tadını çıkardığı tesisimizden bu yıl daha fazla yerli ve yabancı turistin yararlanmasını amaçlıyoruz. Bunun için de belediye olarak başlattığımız hijyenik bakım ve onarım çalışmalarımızın sonuna geldik. Bir an önce hizmete açabilmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

Üstü açık olduğu için sadece yaz aylarında çalışan tesisin yaz boyunca sahillere gidemeyen vatandaşların yanı sıra kaplıca müşterileri için de ideal bir tatil alternatifi oluşturduğunu dile getiren Baybuk, "Tesisimiz haftanın 4 günü bayanlara, 3 günü de erkeklere hizmet sunuyor. 22 derecelik termal suyun kullanıldığı tesisimizde çeşitli kaydırakların yanı sıra dinlenme yerleri, her türlü sıcak ve soğuk içeceklerle aperatif yiyeceklerin çok ucuza sunulduğu kafeteryamız da bulunuyor. Kaplıcamızda konaklayan müşterilerimizin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerle yerli halkımıza da sezon boyunca temiz ve güvenli bir ortamda hizmet verdiğimize inanıyoruz. İşletmemizi tercih edecek müşterilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Baybuk ayrıca bu yıl belediye meclisinin aldığı karar kapsamında agua park hizmetlerinden 0-6 yaş gurubundan ücret alınmayacağını, bunun yanında 7-14 yaş gurubundan 5 TL, 14 yaş üzeri vatandaşlardan 10 TL giriş ücreti alınacağını söyledi.

Kaynak: İHA