Ezra yakında Show TV'de başlıyor !

Ezra yakında Show TV'de başlıyor !

Macera dolu Ezra'nın yeni tanıtımı, Show TV'de yayınlandı.

Show TV’de ekrana bomba gibi düşecek yeni bir dizi başlıyor! Yapımcılığını Leo Media Company’nin üstlendiği, heyecan, macera ve aşk dolu “Ezra”, yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gazze’li genç bir kızın hayatının konu edildiği “Ezra”, henüz yayına başlamadan ses getirmeye başladı. Dizinin şimdiden sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluştu. Ezra’nın Show TV’de yayınlanan tanıtımları büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.

Rap müziğin başarılı ismi Ceza’nın sevilen şarkısı “Holocaust” eşliğinde, Show TV’de ekrana gelen Ezra’nın macera ve aksiyon yüklü yeni tanıtımı, herkesin ilgi odağı oldu.

Show TV’nin en iddialı dizilerinden olacak Ezra’nın çekimleri, İstanbul’un çeşitli semtlerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda; Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Nurana Bagieva, Serkan Şenalp, Zeynep Koltuk, Gökhan Bekletenler, Doğukan Polat, Umut Özkan, Abdurrahman Yunusoğlu ve Asuman Dabakgibi isimlerin rol aldığı ‘Ezra’, ekrana bomba gibi düşecek.

Yönenmenliği ve senaryosu Tayfun Güneyer’e ait olan sürprizlerle dolu “Ezra”, yakında Show TV’de izleyicilerle buluşacak.