• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

F.Bahçe'de G.Antep hazırlıkaları

F.Bahçe'de G.Antep hazırlıkaları
Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.
16 Mart 2010 Salı 12:34

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen sabah çalışması yaklaşık bir saat sürerken, oyuncular yalnızca koşu yapmakla yetindi.

Sarı-lacivertli ekipte, soğuk algınlığı geçiren Emre Belözoğlu çalışmaya katılamazken, Cristian Baroni, Gökhan Ünal, Ali Bilgin ve Önder Turacı'nın tesislerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe takımı, bugün öğleden sonra basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

-DAUM'DAN OYUNCULARINA UYARI-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, antrenman öncesi saha içinde oyuncularıyla toplantı yaparak, uyarılarda bulundu.

Alman çalıştırıcının, takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, ''Ama şunu unutmayın, futbol hayatınız devam ediyor. Hafta sonu lig, ardından da Ziraat Türkiye Kupası maçı var. Hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. Çalışmaya devam edeceğiz. Çalışacağız ve birbirimize inanacağız. Bunu takım olarak yapmak zorundayız. Başka çaremiz yok'' ifadelerini kullandığı bildirildi.

444
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim