- IMKB

- 60.663
- Dolar

- 1,7655
- Euro

- 2,3325
- Altın

- 651,49
- Ankara : -2 °C
- İstanbul : 2 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : 0 °C
F.Bahçe'de Zico sesleri

GÖZE ÇARPANLAR |
Fenerbahçeli taraftarların, İstanbul Büyükşehir Belediye maçından sonra "I love you Zico" tezahüratları ile yeniden göreve çağırdıkları Zico, bu çağrıya sessiz kalmadı.
Fener'e dönmeye hazırım
Brezilyalı çalıştırıcı, ülkesinde yayın yapan Radio Globo'ya verdiği demeçte "Şu anda Flamengo ile temas halindeyim. Ama Fenerbahçe benim için Flamengo'dan daha değerli ve önemli bir kulüp. Yeniden görev verilirse seve seve Fenerbahçe'ye dönerim. Çünkü Fenerbahçe taraftarını ve İstanbul'da geçirdiğim güzel günleri unutamıyorum" dedi.
Daum bavulunu topluyor
Fenerbahçe'de yaşanan kötü gidiş, sıcak gelişmelerin yaşanmasını da beraberinde getirdi. Almanya'nın RP Online internet sitesi, Daum'un erken bir dönüş için bavulunu hazırladığını iddia etti. İstanbul BŞB maçı sonrasında sarı-lacivertli taraftarların "I love you Zico" tezahüratları ile kahrolan Alman çalıştırıcının ciddi ciddi ayrılma planları içine girdiğini vurgulayan RP Online sitesi, Daum'un Wolfsburg ile temas halinde olduğunu duyurdu. Volksfreund.de adlı internet sitesi de Wolfsburg'un 40 milyon euro bonservis bedeli ile satmayı planladığı Dzeko için Daum'un Dieter Hoeness ile görüşerek "Dzeko'yu sakın satmayın" dediğini iddia etti.
Fotomaç
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim









































