Faciadan dönüldü !

Faciadan dönüldü !

Bir vinç Başakşehir'de üstgeçide çarparak kaçtı.

Son zamanlarda sıkça rastlanan üst geçit kazalarına bir yenisi daha eklendi. Art arda meydana gelen üst geçit kazaları sonrasında tedbirlerin alınacağı ve denetimlerin artacağı ifade edilmişti. Ancak bu kez de Başakşehir’de bir vinç yaya üst geçidine çarptı. Vinç sürücüsü durmayarak olay yerinden kaçarken üst geçitte hasar oluştu.

Olay, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Hürriyet Bulvarında bulunan Şehit Piyade Er Esat Peker Yaya Üstgeçidi’nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 VAB 58 plakalı vinç yaya üstgeçidine çarptı. Çarpmanın etkisiyle üstgeçit üzerinde bulunan tabela ve beton parçaları yola saçıldı. Üstgeçit altında park halinde bulunan İsa Yılmaz’ın 34 DAK 58 plakalı otomobili ve üstgeçitte maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, zabıta ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri üstgeçitte gerekli kontrolleri yaptı. Zabıta ekipler yola düşen parçaları kaldırdı. Ekipler, yaya üstgeçidinin girişlerine şerit çekerek kullanıma kapattı. Polis ekipleri kaza ile ilgili tutanak tutarken kaçan vinç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

FACİADAN DÖNÜLDÜ ! - FOTO GALERİ

VİNÇ SÜRÜCÜSÜ DURMADI

Park halindeki otomobilin sahibi İsa Yılmaz, otomobilde bir arıza meydana geldiği için köprü altına park ettiğini belirterek, "Aracımın harareti yükselince burada durdum. Karşıya gittim su alıp gelmek için o sırada sesler gelmeye başladı. Korktuk tabi herkes buraya toplandı. Baktım tabelalar aracın üstüne düşmüştü. Çocuklar vardı burada, Allah muhafaza onlara bir şey olmadı. Büyük bir vinç çarptı, yola tabela ve beton parçaları düştü. Vincin sürücüsü araçtan indi bakındı ve bir şey olmamış gibi basıp gitti" dedi.