• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
HAYDİ CAN BONOMO ! EUROVISION'DAN CANLI
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Faruk Süren sicil temizledi

Faruk Süren sicil temizledi
Efsane Başkan Süren hakkındaki çirkin iddialara açıklık, başkanlık yarışı için fikir beyan etti.
19 Mart 2010 Cuma 10:48
Siz arkanızda gerçekten bir enkaz mı bıraktınız?

Biz 50 milyon $ borç bıraktık. İçinde 13 milyon banka borcu vardı, yarısı da gayri naktiydi. Bu gün G.Saray’ın 583 milyon TL borcu var. 140 milyon $’ı banka borcu. Ve faizi yok. Ben bir Ferrari bıraktım. En güzel Ferrari’yi bıraktım. Bu Ferrari’yi duvara çarparsanız kabahati Ferrari’de aramayın. Ferrari altında durmaz. Gaza bastımı fırlar.. Tutmayı bileceksin.. Tutamazsan araba sağa-sola kaçar..

Biz topu arkadan üflüyorduk da ondan! Bugünkü takım gerçekten iyi.. Çekirdek olarak bunu korumak lazım. Kaleciyi değiştirmek, takım ve Rijkaard’la devam etmek lazım. O zaman başarı geliyor. Biz bunu yaptık. Terim’in çok büyük fonksiyonu vardı burada.

Bu seçim en kritik seçimi mi G.Saray’ın?

Adnan Polat’ı takdir ediyorum. Çok çalışıyor. Zaman harcıyor. Ama ekibi zayıf.. Örnek vereyim.. 70 milyon dolar kredi elde ettiler. Telekom anlaşmasını masaya koyup, Riva’yı da ipotek ettin mi tabii ki 70 milyonu alırsın. Bu bir kredibilite göstergesi değildir. QVT’ye çağrı yaptık, gelen yok. Yanlış bir uygulama. QVT gibi elinde yüzde 25 hisse bulunduran ortakla konuşacaksınız. Anlaşacaksınız. En kötü anlaşma en iyi mahkemeden daha iyidir.

’Stat projesine 12-15 milyon dolar para harcandı’ deniyor. Arkasından da ‘G.Saray’ın o dönemki yönetimi kişisel menfaat elde etti’ diye ekleniyor. Böyle bir şey var mı?

Bu iddiada bulunanlar, kanıtlamak zorundalar. Kanıtlayamazlarsa iftiracı olurlar. Hiçbir şey yapamayan, yerinde oturup hiçbir iş üretemeyen insanların, kıskanç insanların ürettikleri şeyler.. Ben bunu görüyorum maalesef. UEFA Kupası’nı aldığımızda başka bir şeye şahit oldum. VIP tribünün yarısı sevinmiyordu, üzgündü. Neden? Çünkü o yarısı beni sevmiyordu.

Terim’in 2000’de ayrılması G.Saray politikaları sonucu muydu? Sizin yıpratılmanızda payı oldu mu?

Fatih Terim yanlış yönlendirildi. Mesela ‘Bu yönetim battı’ dendi. ‘Mali durum rezalet, kredibilite yok, para bulamazlar’ sözlerinden sonra gitti Fatih.. O zaman işletme kredileri alıyorduk.. Bugünkü gibi 70-70 değil değil. 5-6 milyon.. G.Saraylı üyeler banka müdürlerine mektup yazıp, Koçbank Genel Müdürü Engin Akçakoca’ya “Krediyi verirsen patronuna şikayet edip seni işten attırırım” diyorlardı.

« geri 1· 2 ileri »
866
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim